Triathlon til folket

Vi i styret har skjønt at mange synes triathlon høres skummelt ut og at det kun er for “de gærne”. Men triathlon er for folk flest og her er noe mange lurer på.

Jeg klarer ikke å svømme!

Klarer du ikke å svømme eller klarer du ikke å svømme fort? Vi skal gjennomføre teknikktrening i svømming før konkurransen som vil løfte deg til et nytt nivå, men husk at man må ikke kunne svømme 500m på 40 minutter for å være med, og målet må ikke være å bli verdensmester. Den som er verdensmester lever av dette. Det viktigste er at du stiller til start, gjør ditt beste og har det gøy underveis. Husk at svømmingen kun er en av tre aktiviteter.

Jeg er redd for vann!

Vi har sikkerhetspersonell som passer på dere, området er oversiktelig og vi arrangerer konkurransen på en sånn måte at du ikke skal behøve å være redd for de andre som svømmer ved siden av deg.

Østfold Triathlon er skummelt og kun for “de gærne”!

Østfold Triathlon er for den som liker aktivitet. Som synes kroppen sin fortjener en utfordring i ny og ne. For den som liker variasjon. For den som trenger et nytt mål. For den som trener regelmessig noen ganger i uken. Østfold Triathlon er for deg, din venninne, din kompis, din mor, din far.

Jeg har ingen racer sykkel!

Du trenger ingen racersykkel for å fullføre Østfold Triathlon, du trenger en sykkel som er i god stand som kan frakte deg fra A til B. I Østfold Triathlon kan du sykler du med den sykkelen du har.

Jeg er for dårlig trent!

Du er ikke for dårlig trent til å fullføre. Ihvertfall ikke før du har prøvd første gang. Østfold Triathlon er kanskje den ekstra motivasjonen du trenger for å trene litt mer.

Jeg kjenner ingen som deltar!

Du trenger ikke kjenne noen for å delta. Konkurransen er åpen for alle. Og du må gjerne ta med deg din søster, bror, venn eller noen andre i familien som du kan utfordre på Østfold Triathlon.

Jeg er usikker på om jeg tørr, siden jeg aldri har vært med før!

Det er en første gang for alt og Østfold Triathlon er intet unntak. Vi vil legge frem videosnutter for hvordan triathlon foregår, vi svarer gjerne på spørsmål og det vil bli gitt god informasjon på selve dagen. Kort fortalt: Man begynner i vannkanten – svømmer den gitte distansen ved å passere en bøye i vannet – løper/går til skiftesonene hvor man skifter fra svømmeklær til sykkelklær – sykler den gitte distansen – bytter til løpeklær/løper i sykkelklærne den gitte distanse – MÅL! 😉

 

Hvis du føler det er andre spørsmål du trenger besvart, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi gleder oss til å se deg på Østfold Triathlon